ΥΠΕΘΑ: Ανακοινώθηκε το Πενταμελές Κοινό Πειθαρχικό Συμβούλιο

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με την οποία συγκροτείται στο ΥΠΕΘΑ Πενταμελές Κοινό Πειθαρχικό Συμβούλιο για το ΥΠΕΘΑ και τους φορείς που εποπτεύονται από αυτό, με έδρα το ΥΠΕΘΑ.

Το 5μελές συμβούλιο αποτελούν οι:

-Χρυσάνθη-Ελένη, Σινοπούλου, πρωτοδίκης ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, ως πρόεδρος, με αναπληρώτρια τη Ζωγραφάκη Ευαγγελία, πρόεδρο Πρωτοδικών ΔΔ, του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας.

-Μαγδαληνή Μανωλοπούλου, δικαστική πληρεξούσια Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Ζούμπερη Χριστίνα, δικαστική πληρεξούσια Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

-Μαρία Μήτσιου, προϊσταμένη Διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Χατζάκη Χρυσή, προϊσταμένη Διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού.

Τις άλλες δύο θέσεις καλύπτουν υπάλληλοι (μόνιμοι ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) από κάθε Γενικό Επιτελείο και εποπτευόμενο φορέα, όταν κρίνονται θέματα μονίμων υπαλλήλων ή θέματα υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, αντίστοιχα.

Γραμματέας ορίζεται η Καλλιόπη Φερίδου , Μ.Υ. του ΥΠΕΘΑ, με βαθμό Α΄του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού που υπηρετεί στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΓΥΣ, με αναπληρώτρια τη Δάρα Σοφία, Μ.Υ. του ΥΠΕΘΑ με βαθμό Α΄ του κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού που υπηρετεί στη ΔΑΥ/Τμήμα Κεντρικής Γραμματείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου