ΥΕΘΑ: Παρών ο Πάνος Καμμένος στα εγκαίνια της έκθεσης EURONAVAL 2018 – ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης EURONAVAL 2018, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έκανε γνωστή την παρουσία του στην έκθεση EURONAVAL 2018, μια διεθνή έκθεση που λαμβάνει χώρα στη Γαλλία και έχει ως κεντρικό θέμα τεχνολογίες και συστήματα για τις Ναυτικές Δυνάμεις.


Η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην έκθεση αυτή έρχεται μια μέρα μετά τη συνάντησή του με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly, όπου και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος αλλά και φυσικά για το «καυτό» θέμα με τις Φρεγάτες Belharra.

Σε κάθε περίπτωση η ελληνική πλευρά κάνει προσεκτική απόδοση στο εύρος και στο περιεχόμενο των συζητήσεων, προκειμένου να μην τραυματίσει το καλό momentum των διμερών επαφών, όπως έγινε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Όμως αναζητείται μέθοδος υλοποίησης του συγκεκριμένου σχεδίου χωρίς τον κουμπαρά των ομολόγων, που θα καθιστούσε εφικτή την αποδοχή της προσφοράς που έκανε το κλιμάκιο της Naval Group. Όπως πρώτο έγραψε το OnAlert ανέρχετο στα 1,3 δις ευρώ για την ναυπήγηση δυο πλοίων.