«Βάστα Αβραμόπουλε» – Σε ποιους έχει βάλει «πάγο» ο ΥΕΘΑ

“Βάστα Αβραμόπουλε”! Για τις διώξεις που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση κατά δημοσιγράφων ,τα φαινόμενα “προληπτικής λογοκρισίας” και το πρωτοφανές να ερωτώνται δημοσιογράφοι για τις “πηγές τους”, ο λόγος.

Η “επίθεση” εκδηλώθηκε στον χώρο ευθύνης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή το ρεπορτάζ της Πόπης Χριστοδουλίδου για τις αποστολές του Λιμενικού -για το οποίο υπάρχει μια ανεξήγητη υπέρμετρη ευαισθησία- αλλά τα “καμπανάκια” έχουν χτυπήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στον Χολαργό.

Φάκελοι ΕΔΕ από το ΓΕΕΘΑ έχουν φτιαχτεί με θέματα…περί κατασκοπείας στα οποία γίνεται προσπάθεια εμπλοκής δημοσιογράφων !

Νουθεσίες και “συμβουλές” αξιωματικών προς δημοσιογράφους για την “τσουχτερή” κριτική. Κι όταν δεν είχαν αποτελέσματα υπήρξαν φαινόμενα απίστευτης αλαζονείας και προσπάθειες προσέγγισης των προϊσταμένων των “ενοχλητικών” για να “συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις” ,γιατί “το θέμα πρέπει να το χειριστούμε πια διαφορετικά”.

Απαραίτητες οι “πιπεράτες” λεπτομέρειες ακόμη και για θέματα προσωπικά ,όταν τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν είχε αποτέλεσμα .

Ο Αβραμόπουλος τα γνωρίζει αυτά και όπως ξέρει πολύ καλά ως γνήσιος εκφραστής της ψύχραιμης πολιτικής έχει βάλει πάγο στις ανοησίες. Όσο είναι στην θέση του ΥΕΘΑ δεν πρέπει να ανησυχούμε. Γι΄ αυτό λέμε “βάστα Αβραμόπουλε”.