Το παρασκήνιο με την παρουσία Φράγκου στη γιορτή της ΝΔ στην οποία τελικά δεν πήγε!

Το όνομα του Φραγκούλη Φράγκου “παίζει” ακόμη “δυνατά” για την θέση του ΥΕΘΑ. Χθες το απόγευμα λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση για τα 40 χρονια της ΝΔ η φήμη ότι θα εμφανιστεί ο πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ στην εκδήλωση κυκλοφόρησε παντού . Το όνομά του στρατηγού παρουσιάστηκε ως μια ακόμη “σημαντική παρουσία” και όσοι άκουσαν ότι “έρχεται ο Φράγκος” υπέθεσαν ότι και η υπόθεση για το ποιος θα είναι ο επόμενο ΥΕΘΑ “έκλεισε”.

Ο στρατηγός δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση παρά την φημολογία. Κι έτσι άρχισε νέος κύκλος σεναρίων. Είχε προσκληθεί και δεν πήγε;

Οι πληροφορίες παρουσιάζουν αυτό το σενάριο ως το πιθανότερο. Άλλοι πάλι -από την Συγγρού αυτοί- υποστηρίζουν οτι ο στρατηγός είχε εκφράσει την πρόθεση να έρθει στην γιορτή για τα 40 χρόνια ,έλαβε σχετική πρόσκληση αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση.

Η αλήθεια είναι ότι αν ο πρώην Α/ΓΕΣ έκανε την εμφανισή του σε μια τέτοια εκδήλωση αυτό κάτι θα σήμαινε και για τις επιλογές του πρωθυπουργού για το ΥΠΕΘΑ. Τώρα το ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος ΥΕΘΑ παραμένει ακόμη ανοιχτό.


Διαβάστε ακόμη:

Έφεση υπέρ Φράγκου για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος

Ακαδημαϊκός ο Φράγκος; Ποιος προωθεί την υποψηφιότητά του

Ποιον σκέφτεται τώρα για ΥΕΘΑ ο Σαμαράς