Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Αβραμόπουλου – Κονιδάρη και ποιοι θορυβήθηκαν από το ραντεβού

Η είσοδος του πρώην υπαρχηγού Στόλου αντιναύαρχου Σπύρου Κονιδάρη στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι βέβαιο ότι προκάλεσε εκτός από εντύπωση και θορύβησε όσους έχουν την άποψη ότι «τα προβλήματα θα πρέπει να μπαινουν κάτω από το χαλί».

Ο κ.Κονιδάρης όπως είχε γράψει το Onalert είχε προσπαθήσει πριν αποστρατευθεί να “χτυπήσει καμπανάκια” και να επισημάνει τα πραγματικά προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι περικοπές και η οικονομική κρίση. Αυτή του η στάση φαίνεται ότι οδήγησε κάποιους από τους ανωτέρους του να τον χαρακτηρίσουν “μη συνεργάσιμο”! Και να προωθήσουν προς την ηγεσία του ΠΝ την άποψη της αποστρατείας του.

Υπάρχει πλήθος περιστατικών τους τελευταίους μήνες που επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριζε ο πρώην υπαρχηγός Στόλου. Δεν χρειάζεται να γίνει ειδική αναφορά. Έτσι κι αλλιώς η χθεσινή του συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας είναι βέβαιο ότι ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να “μεταδοθεί” η ορθή εικόνα προς τον πολιτικό προϊστάμενο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι εντυπώσεις που άφησε η παρουσία του κ. Κονιδάρη στο υπουργικό γραφείο ήταν άριστες. Απόλυτα “συγκροτημένος και θεσμικός” ο κ.Κονιδάρης δεν ασχολήθηκε με την αποστρατεία του για την οποία είπε ότι πλήρως αποδέχεται ,αλλά με τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Στόλος και τα οποία αναζητούν κάθε μέρα επιτακτικά λύσεις.

Η κίνηση του Αβραμόπουλου να δεχτεί στο γραφείο του τον αντιναύαρχο Κονιδάρη είναι απολύτως θετική και στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι έτοιμος να ακούσει τα πάντα ,απ΄ όλους και κυρίως την απόλυτη αλήθεια . Το μήνυμα θα πρέπει να έχει φθάσει στους αποδέκτες που πρέπει εντός ΥΠΕΘΑ και Γενικών Επιτελείων αλλά και εκτός.

Ο κ.Κονιδάρης πριν παρουσιαστεί στον ΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη. Το κλίμα ήταν πολύ καλό.

Διαβάστε ακόμη:

Στον Α/ΓΕΝ και στον ΥΕΘΑ ο αντιναύαρχος Κονιδάρης μετά την «καυτή» ημερήσια διαταγή