«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τις κρίσεις» – Τα περίεργα που θα αντιμετωπίσουν οι Αρχηγοί

Θα έχουν μεγάλες δυσκολίες οι Αρχηγοί να κάνουν κρίσεις και θα το διαπιστώσουν από σήμερα κιόλας. Οι “υποχρεώσεις” δεν είναι λίγες και βλέποντας φακέλους θα βρεθούν προ διλημμάτων. Και θα επικαλεστούν πολλές φορές τα «θεία» για να ζητήσουν βοήθεια.

Για παράδειγμα θα βρουν μπροστά τους ανώτατο αξιωματικό που έχει “προχωρήσει” στην ιεραρχία παρά το γεγονός της τιμωρίας του ,όταν υπηρετούσε στο εξωτερικό για «απόκρυψη πραγματικών περιστατικών» στους ανωτέρους του. Οι πληροφορίες λένε ο Άρειος Πάγος ανέπεμψε έγγραφο στα Στρατιωτικά Δικαστήρια τα οποία είχαν θέσει «στο αρχείο» υπόθεση στην οποία έλαβε μέρος.

Δεν θα ΄ναι η μοναδική περίπτωση που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Αρχηγοί. Κι απ΄ αυτές θα κριθεί πραγματικά αν έχουν πράγματι το “ελεύθερο” να κάνουν κρίσεις ή τα τηλέφωνα θα εξακολουθήσουν να χτυπάνε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης είχε πει στην συνέντευξή του στο Onalert.gr ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από τις κρίσεις που θα κάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η πρώτη κριτική που της ασκείται είναι εξαιρετικά αρνητική . Και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει η διάθεση για να ανατραπεί αυτή η αίσθηση.

Φωτογραφία ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε ακόμη:

Οι κρίσεις έγιναν «πρόγραμμα γέφυρα» μέχρι τις «φθινοπωρινές»! Ερωτήματα και ανησυχίες

Τήρησε την παράδοση ο Τουρνάς κι έφυγε με κοστούμι από την Ικάρων