«Στ΄άρματα» το ΥΕΘΑ! Οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά, ξανάρχονται!

Σε κατάσταση ετοιμότητας στο ΥΕΘΑ, αφού όπως λένε οι πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ετοιμάζονται για συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Άμυνας.

Η τελευταία παρουσία τους εκεί έχει αφήσει…τραυματικές μνήμες σε υπουργούς και αρχηγούς,όπως είναι φυσικό. Δεν γνωρίζουμε ποιες άλλες δυνάμεις θα “κατεβάσουν” στο ΥΕΘΑ,πάντως ο Παναγιωτόπουλος άρχισε επίθεση “φιλίας” και συνντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου), κ. Γιάννη Στεφανόπουλο και το Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, κ. Θανάση Δανούση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΕΘΑ, “αντικείμενο της συνάντησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, τα οποία έχουν αναλάβει, με αντίστοιχες συμβάσεις, να ναυπηγήσουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού”.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ. Αντώνης Οικονόμου και ο Ειδικός Συντονιστής για τα Ναυπηγεία, κ. Νίκος Αναστασόπουλος.

Τι βγήκε από τη συνάντηση; Επί της ουσίας τίποτα. Ήταν περισσότερο…”μασάζ” προς τους εργαζόμενους οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν χωρίς μισθό! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Βουλή τα υποβρύχια και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά


Υποβρύχια 209 …γιοκ! Έχουν μείνει από μπαταρίες!

ΒΙΝΤΕΟ!Εισβολή στο ΥΕΘΑ! Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων έσπασαν τη πύλη και μπήκαν στο υπουργείο!