Σε ποιον έστειλε εξώδικο ο γγ του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης και τι γράφει σ΄ αυτό

Ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ταφύλλης όπως είχε προαναγγείλει θα αντιδράσει σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας κάνοντας χρήση νομικών μέτρων. Τουλάχιστον απέφυγε να χρησιμοποιήσει άμεσα το μέσο της αγωγής που το πολιτικό σύστημα πολύ εύκολα τα τελευταία χρόνια επιστρατεύει, για να αμυνθεί. Προς το παρόν ο
ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης απέστειλε Εξώδικη Πρόσκληση και Δήλωση προς την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τον Θέμο Αναστασιάδη, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο και την ιδιότητά του.

Ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ καλεί τους υπεύθυνους της εφημερίδας, να ανασκευάσουν το σύνολο της συλλογιστικής που εκφράζεται μέσω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, τα οποία θίγουν βαθύτατα την τιμή και την υπόληψή του, προβαίνοντας σε σχετικό δημοσίευμα στην αμέσως επόμενη της επιδόσεως κυριακάτικη έντυπη έκδοση, διαφορετικά, όπως τονίζει, επιφυλάσσεται να προβεί στην λήψη οποιουδήποτε μέσου του παρέχει ο νόμος προς αποκατάσταση του σοβαρά τρωθέντος κύρους, τιμής και υπόληψής του.

Όλο το κείμενο της Εξωδίκου Προσκλήσεως και Δηλώσεως του ΓΓ του ΥΠΕΘΑ   ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος είναι ο Βαρουφάκης του ΥΠΕΘΑ που δέχεται «πυρ κατά ριπάς»;

Ο γγ του ΥΠΕΘΑ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά εφημερίδας που τον εμπλέκει με Α.Ω