Ρήγας για αναδρομικά: Η καταβολή τους θα γίνει έως το τέλος του χρόνου

Εως το τέλος του χρόνου θα γίνει η εξόφληση των αναδρομικών σύμφωνα με τον υπουργό, Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο», ο κ. Ρήγας καυτηρίασε τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για αντιπολιτευτικές κραυγές. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ρήγας

Μας κατηγορούν πως πρόκειται για προεκλογικές παροχές. Αυτό είναι ένα γαϊτανάκι που ξεκίνησε μετά την Έκθεση της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρωθυπουργός παρουσίασε αναλυτικά όλα τα θετικά μέτρα μετά τη λήξη της επιτροπείας και την έξοδο από το μνημόνιο.

Παρά τις αντιπολιτευτικές κραυγές, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ευθύνη για τα μέσα και τις πολιτικές που επιλέγονται για να επιτευχθούν οι συμπεφωνημένοι στόχοι γυρνά στην ελληνική κυβέρνηση.

Επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό αυτό που του αναλογεί για τη δύσκολη περίοδο την οποία πέρασε και αυτό που επιτρέπουν τα οικονομικά της χώρας αυτή τη στιγμή. Θα δοθούν τα χρήματα που δεν αφορούν μόνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους πανεπιστημιακούς, τους γιατρούς, όσους υπηρετούν στη Δικαιοσύνη.

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί αυτά τα χρήματα. Το Υπουργείο Οικονομικών είναι αυτό που θα καθορίσει τους όρους με τους οποίους θα δοθούν. Έχει φύγει από εμάς αυτό το θέμα, αλλά είναι σαφές ότι θα γίνει πράξη αυτό που είπε ο πρωθυπουργός.