Ποιον έχουν «στοχοποιήσει» οι «αδιάφθοροι» του ΥΠΕΘΑ;

Σε συναγερμό βρίσκονται οι “αδιάφθοροι” του ΥΠΕΘΑ. Η ομάδα εσωτερικών υποθέσεων που ενεργοποιήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, έχει “στοχοποιήσει” συγκεκριμένο πρόσωπο σε Γενικό Επιτελείο, όχι χωρίς αφορμή.

Τα “παράπονα” που έχουν φθάσει στους “αδιάφθορους” έχουν να κάνουν με ραντεβού που έχουν γίνει στο γραφείο του “στόχου” με εκπρόσωπο εταιρείας. Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το κακό είναι ότι αυτά τα ραντεβού δεν δηλώθηκαν όπως προβλέπεται.

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά τα ραντεβού οι αφορμές που έχουν κάνει τους “αδιάφθορους” να στησουν …ξώβεργες. Υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι απευθύνθηκαν στην “ομάδα αδιάφθορων” παραπονούμενοι και για άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πίεση που ασκεί ο “στόχος” σε στελέχη των ΕΔ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Α/ΓΕΕΘΑ, που σε τέτοια ζητήματα είναι άτεγκτος. Μπορεί να του ασκούμε κριτική δριμύτατη για άλλα θέματα,αλλά σ΄ ότι έχει να κάνει με τη διαφάνεια δεν μπορεί ουδείς να πει το παραμικρό. Συνεπώς ο “στόχος” αν βέβαια ευσταθούν όλα όσα αναφέρθηκαν στους “αδιάφθορους” θα «βυθιστεί».