Πανελλήνιες 2018 ΕΠΑΛ – Στρατιωτικές Σχολές: Όλα τα σημερινά θέματα και απαντήσεις των εξετάσεων

Πρώτη Δημοσίευση: 2018-06-14 09:40:51
Τελευταία Ενημέρωση: 2018-06-14 14:10:51

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ δίνουν σήμερα Πανελλήνιες. Εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα.


 

Με τα μαθήματα: Ανατομία – Φυσιολογία II, Ηλεκτροτεχνία 2, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό σχέδιο συνεχίζονται σήμερα (14.06.2018) οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Τα θέματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ:

Οι απαντήσεις της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ:



Τα θέματα της Ηλεκτροτεχνίας 2:


Οι απαντήσεις της Ηλεκτροτεχνίας 2:

Επόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες 2018 θα είναι για τους υποψηφίους των ΓΕΛ αύριο, 15 Ιουνίου. Θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2018 των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ:

Το Πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2018 των ημερησίων και εσπερινών γενικών λυκείων:

Όλοι οι εξεταζόμενοι, όμως, θα πρέπει να έχουν μαζί τους: Το δελτίο του εξεταζόμενου, την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.

Πρόγραμμα εξετάσεων ειδικών μαθημάτων 2018 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ:

Τι ισχύει για τα ειδικά μαθήματα

Όσον αφορά Σχολές ή Τμήματα για τα οποία απαιτείται εξέταση ειδικού μαθήματος ή πρακτικών δοκιμασιών, ο υπολογισμός του συνολικού αριθμού μορίων κάθε υποψηφίου γίνεται ως εξής:

Στο σύνολο μορίων του κάθε υποψηφίου (που έχει ήδη υπολογιστεί όπως αναφέρθηκε προηγουμένως) προστίθενται τα μόρια που προκύπτουν από τον πολλαπλασιασμό με το εκατό (100) του γινομένου του βαθμού του υποψηφίου στο απαιτούμενο ειδικό μάθημα ή στις πρακτικές δοκιμασίες με τον αντίστοιχο συντελεστή κατά περίπτωση.