Οι «κωλοτούμπες» και η «γκάφα» Αρχηγού με τον Τσίπρα

Ο Αρχηγός είχε δεχτεί το τηλεφώνημα του αξιοσέβαστου απόστρατου με κάποια δυσκολία. Ήταν “πνιγμένος στην δουλειά”,όπως είπε όταν τελικά έκανε την καρδιά του πέτρα και απάντησε στον απόστρατο. Εκείνος ευγενικά του εξήγησε ότι έπρεπε να τον δει άμεσα ,γιατί την επόμενη ημέρα θα είχε μια συνάντηση η οποία μπορεί να αποδεικνυόταν χρήσιμη για τα θέματα του Όπλου τους. Ο Αρχηγός όμως ήταν πολύ απασχολημένος και κάλεσε τον απόστρατο να του πει στα γρήγορα και απο το τηλέφωνο τι ακριβώς εννοεί. Παίρνοντας λοιπόν το θάρρος από τον Αρχηγό ο απόστρατος, του εξήγησε ότι την επομένη το μεσημέρι είχε κληθεί μαζί με κάποιους άλλους απόστρατους από τον Τσιπρα για να τον ενημερώσουν σχετικά με τα προβλήματα κάθε Κλάδου. Και θα ήθελε να έχει μια ενημέρωση για να προσφέρει αν μπορεί κάτι στα προβλήματα του Όπλου.

Ποιος είδε τον Αρχηγό και δεν τον φοβήθηκε! Μάλλον ποιος δεν τον άκουσε . Είτε επειδή κάποιον είχε στο γραφείο του,είτε επειδή για δικούς του λόγους μπορεί να πίστευε ότι οι τηλεφωνικές του συνομιλίες δεν είναι και τόσο ασφαλείς, άρχισε να λέει με ένταση και στόμφο, πως “έχω πολιτικό προϊστάμενο,τον οποίο τιμώ και σέβομαι και δεν περίμενα ποτέ να μου πεις κάτι τέτοιο” και άλλα σχετικά!

Δεν είχαν ακόμη προκηρυχθεί εκλογές και το κλίμα το πολιτικό ήταν πολύ διαφορετικό.

Το ωραίο είναι ότι τώρα το συγκεκριμένο Γενικό Επιτελείο ετοιμάζει -όπως γράψαμε- ενημερωτικό για τον “νέο ΥΕΘΑ”, στο οποίο ρίχνει όλες τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο οπλοστάσιό του “στην πολιτική ηγεσία”! Με άλλα λόγια πάει να «μαζέψει» την «γκάφα».

Αυτά τα ωραία γίνονται αυτές τις ημέρες στο Χολαργό.