OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Η σκευωρία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε»

28/11/2017 - 20:26
Share on FacebookShare on Twitter

«Βατερλό» της αντιπολίτευσης χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, προσθέτοντας πως η «σκευωρία που έστησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σε βάρος του Πάνου Καμμένου κατέρρευσε».

«Παρουσίασαν μια νόμιμη υπόθεση ως υπόθεση διαφθοράς» δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στον «ALPHA 9.89». Εξέφρασε δε, την άποψη πως «η ενορχηστρωμένη επίθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ -των οποίων η αντιπολιτευτική τακτική καθορίζεται από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά γραφεία και καθοδηγείται από μιντιακό λόμπι- κατά του Πάνου Καμμένου έγινε με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση».

«Οι λόγοι είναι ότι δεν επιθυμούν η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από το μνημονιακό καθεστώς και συνασπίζονται για να συγκαλύψουν τα πραγματικά σκάνδαλα των offshore , των φορολογικών παραδείσων και της φοροδιαφυγής, την υπόθεση Αυγενάκη και το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά sτη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία η κ. Παπαδοπούλου τόνισε πως δεν έχει καταγγελθεί, αλλά υπάρχει αναβολή. «Από τα έγγραφα που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για διακρατική συμφωνία» πρόσθεσε.

«Τα έγγραφα αυτά έχουν σφραγίδες και υπογραφές, όπως τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη με τη σφραγίδα του προξενείου μας στο Ριάντ. Ο κ. Παπαδόπουλος επελέγη από το κράτος της Σ. Αραβίας και αυτό δεν το αμφισβήτησε ποτέ. Υπήρξε μια ξεκάθαρη συμφωνία και στους όρους της συμφωνίας είναι τα χρήματα από την πώληση του αμυντικού υλικού να πάνε απευθείας από το κράτος της Σ. Αραβίας στο υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει μίζα σε μια απευθείας συναλλαγή μεταξύ δύο κρατών; Αυτά τα έγγραφα είναι γνήσια και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για τον κ. Σφακιανάκη επισήμανε πως «δεν υπάρχει κανένα πληρεξούσιο από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας για κανέναν κύριο Σφακιανάκη. Ο πληρεξούσιος εκπρόσωπος του κράτους της Σ. Αραβίας είναι μόνο ο κ. Παπαδόπουλος και χθες κατατέθηκαν στη Βουλή τα σχετικά πιστοποιητικά» ανέφερε.

Όπως η ίδια εξήγησε, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν χθες «από την επικοινωνία της πρεσβείας μας και του Έλληνα προξένου μας στο Ριάντ με το υπουργείο Εξωτερικών ένας κύριος Σφακιανάκης προσπάθησε να κάνει τον διαμεσολαβητή για την πώληση του αμυντικού υλικού. Μπορεί κάποιος να κάνει την εκτίμηση ότι ενδεχομένως η Σαουδική Αραβία να πείστηκε ότι κάποιος τρίτος θα μπορούσε να πουλήσει το αμυντικό υλικό με χαμηλότερο τίμημα» κατέληξε η κ. Παπαδοπούλου. 

Tags: ΝΔΠΑΣΟΚΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Νίκος Δένδιας: «Η απάντηση στο τι πρέπει να αλλάξει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονολεκτική – Όλα»

09/12/2025 - 21:00
Δένδιας: Στόχος η ελληνική συμμετοχή 25% και μεταφορά τεχνογνωσίας στα εξοπλιστικά – «Τρέχει» η παραγωγή του «Κένταυρος»
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Στόχος η ελληνική συμμετοχή 25% και μεταφορά τεχνογνωσίας στα εξοπλιστικά – «Τρέχει» η παραγωγή του «Κένταυρος»

09/12/2025 - 10:12
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» η Άμυνα μετατρέπεται σε παραγωγικό πολλαπλασιαστή ισχύος

08/12/2025 - 21:53

Διαβάστε Επίσης

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Αυστραλοί χαιρετίζουν ως ήρωα τον περαστικό που αφόπλισε έναν ένοπλο [vid]

Μελόνι: «Από την πρώτη ημέρα ήμασταν στο πλευρό της Ουκρανίας, δεν νοσταλγούμε την Σοβιετική Ένωση»

An-22: Καρέ-καρέ η μοιραία συντριβή του ρωσικού μεταγωγικού στο Ιβάνοβο

ΗΠΑ: Κρατείται ένα άτομο που πιθανώς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν

Σίδνεϊ: Αποφασισμένοι για μακελειό οι δράστες της επίθεσης – Είχαν και αυτοκίνητο με εκρηκτικά – 12 οι νεκροί

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε μια αξιοπρεπή ειρήνη – Δεδομένο ότι θα υπάρξουν συμβιβασμοί

Ρωσία: Νέα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήριο και αποθήκη πετρελαίου [vids]

Top News

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό - Τι λέει ο ορθοπεδικός για την επίθεση

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας - Στον «αέρα» το κόμμα

Ο Άρης Μουγκοπέτρος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα - «Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο, σε ευχαριστώ Παναγιά μου»

Τροχαίο στον Κολωνό: Η στιγμή που μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert