Live: Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

10:46:22
    11:46:22 


Μετά την κρίσιμη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει σήμερα (27.01.2018) τους πολιτικούς αρχηγούς
για τις διαπραγματεύσεις που αφορούν το Σκοπιανό.

Ο πρωθυπουργός κρατά ακόμα… κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τις προτάσεις της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αυτό έχει αποτελέσει σημείο τριβής με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ αναταραχή υπάρχει και στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Αν τελικά η Ελλάδα δεχθεί σύνθετη ονομασία και υπάρξει υποχώρηση των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου στο αν θα υπάρχει ο όρος Μακεδονία, τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Ήδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης δήλωσε νωρίτερα, ότι αν τα γυρίσει ο Καμμένος, θα φύγει από το κόμμα.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

01/27/2018 11:24

Ούτε μία ώρα δεν διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς ο αρχηγός της ΝΔ αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου περίπου στις 11:15. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τη διαπραγμάτευση σχετικά με το Σκοπιανό και για τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός.
Η συνάντηση των δυο αρχηγών «κράτησε» περίπου 40 λεπτά αποτυπώνοντας το «ηλεκτρισμένο» κλίμα που επικρατεί, καθώς η ΝΔ πιστεύει πως «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση».