Κινηματογραφική υπηρεσία στρατού ή υπουργού;

 Η Κινηματογραφία Στρατού, όπως έχουμε συνηθίσει να την λέμε τόσα χρόνια είναι κατά την γνώμη μας μια υπηρεσία εξαιρετικά σημαντική. Έχοντας δεκαετίες ολόκληρες εμπειρίας η υπηρεσία που «παράγει» και την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη» , η οποία «παίζει» ευτυχώς ακόμη στην κρατική τηλεόραση κάθε Κυριακή μεσημέρι θα έπρεπε να είναι ΤΟ εργαλείο προβολής των Ενόπλων Δυνάμεων κυρίως προς τους νέους ανθρώπους. Και ευτυχώς κάθε μέρα οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν εντυπωσιακό έργο και «τηλεοπτικό προϊόν» από ασκήσεις, αποστολές επιχειρήσεις. Υλικό που θα μπορούσε να «τραβήξει» νέο κόσμο κοντά τους, που τόσο τον έχουν ανάγκη.

Η Κινηματογραφία λοιπόν και η τηλεοπτική εκπομπή, είναι του «στρατού» και όχι του εκάστοτε υπουργού! Αυτό αφορά σ΄ όλους τους ΥΕΘΑ πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το υπουργείο. Και αφορά και στον κ.Παναγιωτόπουλο ο οποίος ως παλαιός και διακεκριμένος τηλεοπτικός δημοσιογράφος γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας όταν βέβαια αυτή χρησιμοποιείται σωστά. Διαφορετικά έχει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδικώμενα αποτελέσματα.

Συνεπώς αφήστε να δούμε τι κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας κάθε εβδομάδα και να δούμε βεβαίως και κάποιες σημαντικές επαφές του υπουργού, όταν χρειάζεται. Όχι να βλέπουμε υπουργό με ολίγον από Ένοπλες Δυνάμεις. Έτσι κι αλλιώς οι δραστηριότητές του καλύπτονται επαρκώς από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.