Καταγγελία – φωτιά από Καμμένο για σχέδιο εκφοβισμού των βουλευτών των ΑΝΕΛ

Πρώτη δημοσίευση: 2018-06-20 15:28:15
Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-20 18:57:15


Για απόπειρα εκφοβισμού στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος σε δηλώσεις του μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.Ο κ. Καμμένος τόνισε πως το κόμμα του ζητά ομόφωνα, άμεσα τη διερεύνηση του ζητήματος με εμπλοκή του εισαγγελέα.

«Δίνουμε τα κινητά μας τηλέφωνα στη διάθεση της δικαιοσύνης για να αποδειχθεί ποιος προσπαθεί να καταλύσει το πολίτευμα», σημείωσε ακόμη.Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόταση δυσπιστίας είχε στόχο τους ΑΝΕΛ προκειμένου να μην προχωρήσει η πολιτική της κυβέρνησης.

Στους ΑΝΕΛ επικρατεί αναστάτωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ονοματολογικό. Αρχικά ήταν η διαφοροποίηση του Δημήτρη Καμμένου και η αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια η αποχώρηση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μανταλένας Παπαδοπούλου αλλά και οι αποχωρήσεις στελεχών σε τοπικό επίπεδο.

Παράλληλα, σήμερα, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης υποστήριξε ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν την συζήτηση για τη συμφωνία στη Βουλή, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξουν οικονομικά ανταλλάγματα από τους εταίρους για την ψήφιση της συμφωνίας, ενώ διέψευσε ότι εξετάστηκε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για την αλλαγή του ονόματος. Tι απόκάλυψε  ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν ποτέ φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, να ψηφιστεί από 180 βουλευτές. Περισσότερα σχετικά στο newsit.gr