Καιρός Χριστουγέννων: Ανατροπή στο σκηνικό – Έρχεται κακοκαιρία

 Ο καιρός τα Χριστούγεννα δεν θα είναι τόσο ήπιος όσο πιστεύαμε. Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σκηνικό με βροχές, χιόνια και κρύο! Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλά στο newsit.gr και εξηγεί μέρα – μέρα πως θα χτυπήσει η κακοκαιρία.

Ο καιρός των Χριστουγέννων δεν θα είναι τόσο ήπιος όσο τον φανταζόμασταν. Το σκηνικό θα αλλάξει απότομα από την μια ημέρα στην άλλη. Όπως όλα δείχνουν, ανήμερα τα Χριστούγεννα πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα ξυπνήσουν στα λευκά και η ψυχρή εισβολή δεν θα μείνει εκεί αλλά θα κατέβει και στα κεντρικά και νότια. Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε πως θα είναι ο καιρός τις μέρες των Χριστουγέννων.

«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ενώ λίγα 24ωρα φαινόταν και ανήμερα των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι καλός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, έχουμε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι η κακοκαιρία δηλαδή το κρύο ουσιαστικά, οι βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας και χιόνια όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε ορεινές περιοχές, θα έρθουν ανήμερα των Χριστουγέννων και όχι στις 26 όπως φαινόταν πριν από λίγες μέρες».

Διαβάστε αναλυτικά για τον καιρό των Χριστουγέννων στο Newsit.gr