Η γαλανόλευκη παρέλαση του Τσιτσιπά στο Rogers Cup: Στον τελικό ο Στέφανος μας

Το όνομα του λάμπει όλο και πιο δυνατά! Σήμερα, Κυριακή (12.08.2018) ο Στέφανος Τσιτσιπάς γίνεται 20 ετών και το γιόρτασε με την πρόκριση του στον τελικό του «Rogers Cup» – Έβγαλε εκτός τουρνουά τους Τιέμ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ… δεν θα του γλίτωνε ούτε και ο Άντερσον.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε απίστευτο πάθος και ωριμότητα κόντρα στον Νοτιοαφρικανό και τον «γονάτισε» με ανατροπή και στο τάι μπρέικ – Τέταρτη σερί νίκη κόντρα σε αθλητή του top-10 για τον απίθανο Έλληνα τενίστα – Έξαλλοι πανηγυρισμοί με την ολοκλήρωση του αγώνα – Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους Έλληνες στο Τορόντο. 

«Ποτέ δεν γίνεται πιο εύκολο, εσύ απλά γίνεσαι καλύτερος» έγραψε στην κάμερα μετά τη λήξη του αγώνα ο Τσιτσιπάς που κάνει περήφανη μια ολόκληρη χώρα, που βάζει ένα ολόκληρο άθλημα στα σπίτια μας. Σαν άλλος Νικ Γκάλης! 

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός του Τσιτσιπά (είχε χάσει πριν λίγους μήνες στη Βαρκελώνη από τον Ναδάλ) και πρώτος… τόσο σημαντικός.

Την ίδια στιγμή έχει εξασφαλίσει πως από την Δευτέρα θα είναι στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αν το σηκώσει στο Τορόντο θα βρεθεί στο Νο12. Αδιανόητα πράγματα για τον… παικταρά μας!