Γιατί ο Καμμένος πρέπει να συνοδεύεται μόνο από τον Α/ΓΕΕΘΑ στις εορτές και τελετές

Η παρουσία όλων των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων σε κάθε εορταστική εκδήλωση ή σε κάθε επίσκεψη του εκάστοτε ΥΕΘΑ δεν μας ήταν ποτέ κατανοητή. Το επισημαίνουμε με αφορμή τις εκδηλώσεις εορτασμού της 194ης επετείου από την συνάθροιση των επαναστατημένων Μανιατών υπό τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, για έναρξη της επανάστασης του 1821 κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που πραγματοποιήθηκαν στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Δεν γνωρίζουμε αν η επιλογή να πηγαίνουν παντού όλοι οι Αρχηγοί γίνεται ως ένδειξη τιμής προς τους κατοίκους της περιοχής που εορτάζει κάποια σημαντική επέτειο. Αλλά νομίζουμε ότι η παρουσία του ΥΕΘΑ και ενός Αρχηγού είναι υπερ-αρκετή αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Αρχηγοί έχουν τεράστια θέματα να αντιμετωπίσουν και να λύσουν .Και ο χρόνος δυστυχώς δεν περισσεύει. Είναι πολύ πιο χρήσιμοι στα γραφεία τους. Από τα οποία πρέπει να βγαίνουν για να βρίσκονται κοντά στο προσωπικό τους .

Συνεπώς ίσως θα έπρεπε ο κ.Καμμένος να αφήσει στην άκρη το όποιο πρωτόκολλο και να συνοδεύεται -όπου δεν είναι απαραίτητη η παρουσία Αρχηγού Γενικού Επιτελείου – από τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι πλέον υπο προθεσμία και συνεπώς έχει τον απαιτούμενο χρόνο να μετακινείται σ΄ όλη την Ελλάδα για εορτές και εκδηλώσεις.

Οι άλλοι τρεις Αρχηγοί πρέπει να δουλέψουν…