«Φούντωσε» στη Βουλή ο Ελευσινιώτης

Παρεξηγήθηκε σφόδρα ο ΥΦΕΘΑ Δημήτρης Ελευσινιώτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Ολομέλειας με θέμα την «Κύρωση της 11ης τροποποίησης σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και εταιρείας ΝΒΕΕ ΑΕ για την προμήθεια πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού».

Κάποιος εκ των βουλευτών της αντιπολίτευσης σε κάποιο σημείο της δικής του εισήγησης έκανε λόγο για έλλειψη σοβαρότητας, επιμέλειας και εντιμότητας των Αξιωματικών της επιτροπής για την παραλαβή των πυραυλακάτων!

“Φούντωσε” λοιπόν ο πρώην Αρχηγός και είπε:

“Ακουστήκαν οι λέξεις «Να είμαστε σοβαροί και επιμελής» και «Να είμαστε έντιμοι». Θα ήθελα να πω, ότι αυτό με προσβάλλει, γιατί υπηρέτησα 40 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό και όποιος θέλει μπορεί να δει το βιογραφικό μου, καθώς επίσης, η επιτροπή αποτελείται μόνο από Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι προσβλητικό για Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού να ακούγεται ότι, δεν είναι έντιμοι και ότι, δεν είναι σοβαροί! Το έργο που επιτελούν υπερβάλλοντας εαυτόν είναι αιχμής και έργο που δεν μπορείτε να καταλάβετε, παρά μόνο εάν έρθετε στα πλοία και για το οποίο σας προσκαλώ”.