ΕΚΛΟΓΕΣ 2015:Ο «αδέσποτος αριστερός» Βερύκιος γράφει για τον δεξιό Καμμένο!

Ότι είναι “αιρετικός” είναι γνωστό . Σ΄ αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο ο Δήμος Βερύκιος εκ των παλαιότερων στρατιωτικών συντακτών έχει πολλές φορές δημόσια στηρίξει Καμμένο. Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή αλλά και μ΄ ένα κείμενο με το οποίο αντιπαρατίθεται σ΄ όσους κατηγορούν τον Καμμένο για αναντιστοιχία λόγων και έργων.

Γράφει λοιπόν ο  Δήμος Βερύκιος στο κείμενο που έστειλε στο Onalert.gr απαντώντας στα μηνύματα αναγνωστών που σχολίασαν το ρεπορτάζ για τα όσα είχε γράψει ο δημοσιογράφος στο twitter υπέρ του Καμμένου:

«Ουδείς πιο αγνωμων του ευεργετηθεντος»

Ένας εκ των δεκάδων επικριτών μου μεσω του «χακί» ιστότοπου με χαρακτηρίζει «αντι-στρατιωτικό» ρεπόρτερ του υπουργείου Αμύνης ! Ειναι αλήθεια οτι ως «αδεσποτος Αριστερός» ουδέποτε είχα το «μικρόβιο» του μιλιταριστή ωστόσο πραττοντας το πατριωτικό μου καθήκον υπηρέτησα ολόκληρη την θητεία μου στην παραμεθοριο και μαλιστα υπό τας διαταγάς του στρατηγού Ματαφια ! Μέσα απο αυτη την ξεχωριστή εμπειρία, συμπονεσα & αγάπησα το στρατιωτικο προσωπικο χωρις ωστόσο ποτε να το χαϊδολογώ και να υπερασπιζομαι παράλογες αξιώσεις που ενίοτε προβάλλονται απο διάφορες πλευρές της ενστολης συντεχνίας…

Το ίδιο κάνω και τώρα καθώς διαπιστώνω οτι ορισμένοι στρατιωτικοί – κυρίως απο οργανώσεις της περιφέρειας – έχουν βγει στο “αντάρτικο” και πυροβολούν κατά ριπάς τον Πάνο Καμμένο.

– Η κατηγορία; “Δεν μας έδωσες τα λεφτά που προέβλεπε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας”. Η οποία έλεγε ότι οι μισθοί του έπρεπε να επιστρέψουν στο ύψος που ήταν τον Αύγουστο του 2012.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων όσων τον «πυροβολούν» είναι ότι μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου ,όταν εξελέγη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ όλοι τους ήταν εξαφανισμένοι και κανείς τους δεν είχε συμμετοχή στον δικαστικό αγώνα που έκαναν οι συνάδελφοί τους. Άρα το ενδιαφέρον τους κρίνεται …κομματικά ύποπτο. Και δεν ενοούμε μόνο τη ΝΔ. Υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες κάποιοι από τους πιο λάβρους επικριτές του Καμμένου είναι δίπλα-δίπλα με βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» και καμαρώνουν.

Ας τα προσπεράσουμε όλα αυτά όμως.

Μηπως μπορούν κάποιοι απο τους φωνασκουντες να μας πουν τι θα είχε συμβεί αν ο Καμμένος δεν ήταν ΥΕΘΑ αυτό το επτάμηνο και στην θεση του ηταν κάποιος άλλος απο τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ με τα αντιμιλιταριστικά σύνδρομα σαν αυτα που κουβαλαω και εγω ο «αδεσποτος Αριστερός» απο τα χρονια της νιότης μου ;
– Μήπως γνωρίζουν πόσες θα ήταν οι περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις; Έχουν ξεχάσει οι όψιμοι «επαναστάτες» ότι λίγα 24ωρα πριν από το δημοψήφισμα ο Τσίπρας και το επιτελείο του έστειλαν στους θεσμούς ,τότε , πρόταση που προέβλεπε περικοπές 600 εκατομμυρίων στις ΕΔ; Τι έκανε ο Καμμένος; Εκτός ότι τα έκανε λαμπόγυαλο στο Μαξίμου έπαιρνε και έβριζε εμάς τους δημοσιογράφους επειδή μεταδίδαμε την είδηση του Μαξίμου. Κατάφερε να κρατήσει τις περικοπές στα συμφωνηθέντα των 300 εκατομμυρίων; Τα κατάφερε!

Παραγνωριζουν οι φωνασκουντες οτι ο Καμμενος έδωσε στους στρατιωτικούς τα οδοιπορικά που για μήνες είχαν παγώσει λέγοντας στους Αρχηγούς ακόμη και να μην πληρώσουν τη ΔΕΗ αν χρειαστεί και να την στείλουν να εισπράξει τους λογαριασμούς από το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας που χρωστάει στο Πεντάγωνο δεκάδες εκατομμύρια από τις αεροδιακομιδές;

Τα ξεχνατε ή έχετε επιλεκτική μνήμη αγαπητοί «επαναστάτες».

Κι επειδή προτρέχετε  θα σας πω και μια ανθρώπινη ιστορία που πιθανοτατα δεν γνωρίζετε και καταδεικνύει τον βαθμό αγάπης του  Καμμένου για σας τους στρατιωτικούς. Οταν ένα νέο παιδί έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στη θάλασσα με το αυτοκινητό του, έπαιρνε τηλέφωνο τους δημοσιογράφους και απαιτούσε να “κατεβάσουν” την είδηση για να μπορέσει να δώσει στην οικογένεια του αποζημίωση. Αν αποδεικνυόταν ότι ήταν αυτοκτονία δεν θα μπορούσε. Δεν ξέρω αν τα κατάφερε αλλά και μόνο που το σκέφτηκε κάτι δείχνει.

Μην προτρέχετε λοιπόν και μην τον λιθοβολείτε. Ο Καμμενος δεν ειναι δικος μου σύμμαχος αλλα δικός σας. Γιατί αν δεν εκλεγεί και δεν επανέλθει στο Πεντάγωνο εσείς θα χάσετε και όχι εγω!
Μην επιβεβαιώνετε την ρήση : «Ουδείς πιο αγνωμων του ευεργετηθεντος».