ΕΔΕ με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ για την εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση [ΕΔΕ] για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών μετά την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια, αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ «ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν«.
Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση [ΕΔΕ] για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία. 

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν έως τα σκαλιά του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Εθνικής Άμυναςέξω από το οποίο πέταξαν προκυρήξεις, οι οποίες συμφωνα με τα αποκλειστικά ντοκουμέντα του onalert περιείχαν μηνύματα «αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό» και κατά » κάθε ιμπερεαλισμού και συμμαχιών φονιάδων».