«Δούρειος Ίππος» στα «κοινωνικά αιτήματα» του Δένδια; Ποιος συνυποψήφιος του τα «καρπώνεται»;

Κάθε υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ένα μεγάλο όπλο στην “πολτική φαρέτρα” του . Κι αυτό δεν είναι άλλο από τα “κοινωνικά αιτήματα” που σε κάθε ΕΣΣΟ μετριούνται σε χιλιάδες. «Εξυπηρέτηση» που δεν έχει οικονομικό κόστος από τη μία και από την άλλη ειδικά τώρα με τις οικονομικές δυσκολίες εχει μεγάλη σημασία για τις οικογένειες.

Ο σημερινός ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ετοιμάζεται να κατέβει στην δυσκολότερη εκλογική περιφέρεια της χώρας την Β΄ Αθηνών. Και είναι οπωσδήποτε μεγάλος ο πειρασμός για όποιον πολιτικό να χρησιμποιήσει αυτό το όπλο. Θεμιτό ως ένα σημείο αν και καλό θα ήταν να έχει εκλείψει . Τουλάχιστον ας υπάρχει ένα μέτρο.

Μαθαίνουμε ωστόσο ότι στην πρώτη εμπειρία του επιτελείου του με την δύσκολη υπόθεση της διαχείρισης των “κοινωνικών αιτημάτων”, υπάρχουν υποψίες …για Δούρειο Ίππο! Που σημαίνει ότι η ικανοποίηση αιτημάτων έγινε από το επιτελείο Δένδια ,αλλά ένα μέρος -μεγάλο ή μικρό διερευνάται- το καρπώνεται πρώην υπουργός επίσης υποψήφιος στην Β΄Αθηνών! Ο οποίος έχει “δικούς του ανθρώπους” στο ΥΠΕΘΑ!

Οι έρευνες μόλις άρχισαν και θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα…