Αποχαιρέτησε την στρατιωτική ηγεσία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος – ΦΩΤΟ

Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας αποχαιρέτησε την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία του Υπουργειου και θυμήθηκε την εποχή που υπηρέτησε τη θητεία του και να κρατάει όπλο από τότε που ήταν σμηνίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε «Θέλω να γνωρίζετε, όπως είχα πει την πρώτη φορά που αναλάμβανα τα καθήκοντα μου ως ΥΕΘΑ, στην πρώτη μου θητεία, έτσι αισθάνομαι και τώρα, ότι τήρησα αυτό που είχα πει, ότι καθ’ όλην τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ήμουν και εγώ κομμάτι αυτής της μεγάλης οικογένειας των ΕΔ. Η Εθνική Άμυνα αποτελεί ύψιστης προτεραιότητας πολιτική για το έθνος μας, για την ελληνική πολιτεία. Αισθάνομαι πραγματικά ιδιαίτερα τυχερός, που όπως είπα πρωτύτερα για δεύτερη φορά βρέθηκα επικεφαλής του σημαντικότερου ίσως υπουργείου της πατρίδας μας.”

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως υπευθύνου θεμάτων ιθαγένειας και μετανάστευσης.
Αυτή την ώρα, έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ στις 14:30 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.


Φωτογραφίες: Eurokinissi