Ανασχηματισμός από Δευτέρα; Τι είπαν Τσίπρας-Καμμένος

Ανασχηματισμός από Δευτέρα. Το Μέγαρο Μαξίμου με μια λακωνική ανακοίνωσή του αρκείται να πει ότι “ο ανασχηματισμός δεν θα ανακοινωθεί σήμερα” και η πληροφορίες του Onalert.gr από πηγές του ΥΠΕΘΑ κάνουν λόγο για ανασχηματισμό την Κυριακή ή την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό συμφωνήθηκε σε επαφή που είχαν χθες οι επικεφαλείς των κομμάτων του κυβερνητικού σχήματος. Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν να μετατεθεί μερικά 24ωρα ο ανασχηματισμός. Γι΄ αυτό και ο ΥΕΘΑ από το πρωί βρίσκεται στην Ικαρία, όπου και θα εγκαινιάσει την κατασκευή δρόμου στο νησί από δυνάμεις του Μηχανικού.

Ο Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει απο την Ικαρία την Κυριακή. Συνεπώς μέχρι τότε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού απομακρύνεται.

Τι θα γίνει στο ΥΠΕΘΑ όπου στη θέση του ΥΕΘΑ μένει ο Πάνος Καμμένος; Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος θα αποχωρήσει και μένει να αποφασιστεί αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του ή αν θα καταργηθεί η θέση του ΑΝΥΕΘΑ. Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αν και κανείς σ΄ αυτόν τον ανασχηματισμό δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα.