Αναδρομικά στρατιωτικών: Ποια ημερομηνία έδωσε ο Πάνος Καμμένος

 Βραχεία θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των οφειλόμενων αναδρομικών στους δικαιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την Κάλυμνο όπου βρέθηκε, μαζί με τον Πρωθυπουργό, για τα εγκαίνια της Ακαδημίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η πίστωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ακόμη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανέφερε ότι στο προσεχές διάστημα θα ανοίξει μεγαλύτερο βηματισμό και το πρόγραμμα ανέγερσης Στρατιωτικών Οικημάτων. Όπως επανέλάβε ο κ. Καμμένος θα καλυφθεί το σύνολο των αναγκών του προσωπικού των ΕΔ.

Επίσης ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο kalymnos-news, επεφύλαξε ακόμη μια καλή είδηση για τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού. Περαν της Ακαδημίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού την οποία εγκαινίασε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, εντός των προσεχών μηνών θα τρέξει και ένα σημαντικό έργο υποδομής, που δεν είναι άλλο από τον περιφερειακό δρόμο.

«Ήδη έχουν δοθεί τα χρήματα. Έχει εκχωρηθεί η μελέτη και θα αρχίσει άμεσα η κατασκευή, στα μέσα Ιανουαρίου», ήταν η απάντηση του ΥΕΘΑ σε σχετικό ερώτημα.

Φωτογραφία Eurokinissi