Στα χαρακώματα Καρατζαφέρης-Μπεγλίτης για το τζαμί

Σκληρή κόντρα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη για το θέμα της κατασκευής τζαμιού στο Βοτανικό. Ο κ.Καρατζαφέρης συνέδεσε τη παραχώρηση της έκτασης στο Βοτανικό με την υπόθεση του Βατοπεδίου και υποστήριξε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταφέρουμε τη Βαγδάτη στην Αθήνα.
 

Ο κ.Μπεγλίτης με γραπτή δήλωσή του αποδίδει τις δηλώσεις Καρατζαφέρη σε ελλειπή ενημέρωση και προσθέτει ότι “το Ισλαμικό Τέμενος θα λειτουργήσει υπό το συντεταγμένο έλεγχο της Πολιτείας, της Κυβέρνησης και του αρμοδίου Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, χωρίς παράλληλα να δημιουργηθούν τυχόν εμπόδια στην ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται στην περιοχή.
Η Πολιτεία δεν πρόκειται να παραχωρήσει σε κανέναν τίτλους ιδιοκτησίας για το Ισλαμικό Τέμενος…  Αυτή είναι η πραγματικότητα και η επιχειρούμενη, για μια ακόμα φορά, σύνδεση με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και η σχετική παραπληροφόρηση, είναι προδήλως κατασκευασμένη και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, οι οποίοι γίνονται εύκολα αντιληπτοί.  Μόνον που δεν αφορούν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά».