Σάλος με τα «ντιλίβερυ-μπόϊ» που κατήγγειλε ο Μπεγλίτης.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα όσα υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης.

Αποκάλεσε κάποιους  δημοσιογράφους “ντιλίβερυ μπόϊ” προκαλώντας σάλο στο ΥΕΘΑ, το ρεπορτάζ του οποίου καλύπτουν περίπου 50 δημοσιογράφοι.Γιατί δεν διευκρίνησε ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι.

Ο τρόπος με τον οποίο ο κ.Μπεγλίτης προσπάθησε να δείξει ότι δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα στο χώρο της Άμυνας,ήταν απαράδεκτος και τουλάχιστον συκοφαντικός για τους δημοσιογράφους. Αν ο άνθρωπος που μέχρι τη Παρασκευή το βράδυ είχε την ευθύνη της Εθνικής Άμυνας της χώρας, θέλει να διαφυλαξει το κύρος του πρέπει άμεσα να καταθέσει ότι γνωρίζει και να πει στην κοινή γνώμη όσα έχουν πέσει στην αντίληψή του.

Πιέστηκε από δημοσιεύματα υπέρ ή κατά κάποιων συμφερόντων; Ποια είναι αυτά τα συμφέροντα και ποιοι “δημοσιογράφοι” τα εξυπηρετούν.

Απαντήσεις βέβαια σ΄ όλα αυτά θα δώσει μία κλήση του πρώην ΥΕΘΑ για να καταθέσει ενόρκως όσα σκοτεινά φαίνεται ότι γνωρίζει.

Κλήση που μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτα ή κατόπιν μηνύσεων που ενδέχεται να καταθέσουν θιγόμενοι.

Η ουσία είναι ότι πρόκειται για άλλη μία καλή ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο της Άμυνας και κυρίως πέριξ αυτής. Ο κ.Μπεγλίτης με τα όσα είπε το πρωί , οφείλει να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Όσο για το ποιος ευθύνεται για την έξοδό του τόσο σύντομα από το ΥΕΘΑ; Μακάρι η αιτία να ήταν η κριτική των δημοσιογράφω κ.Μπεγλίτη. Δυστυχώς επικεντρώνοντας σ΄ αυτό,δείχνεται πόσο απομονωμένος από τη κοινωνία και τους πολίτες είσασταν όσο διάστημα υπηρετήσατε ως ΥΕΘΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στον Εισαγγελέα κ.Μπεγλίτη ,σήμερα κιόλας να δώσετε ονόματα.