Η σιωπή είναι χρυσός κ.Μπεγλίτη!

Άλλη μία συνέντευξη ,αυτή τη φορά στα ΝΕΑ και το συνάδελφο Λ.Δημάκα,δίνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης! Θα έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον να μπορούσαμε να μετρήσουμε πόσες συνεντεύξεις έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ο Μπεγλίτης. Ελπίζουμε τουλάχιστον η υπερπροσπάθεια που καταβάλει να αναγνωριστεί από τους ψηφοφόρους της Κορινθίας ,αν και το επεισόδιο του Σαββατου στο Κιάτο ,όπου ο κ.Μπεγλίτης δέχτηκε διαμαρτυρίες από περίπου 50 πολίτες,θα πρέπει να τον προβληματίσει.

Στη συνέντευξή του ο κ.Μπεγλίτης μας λέει ότι πρέπει να αποδεχτούμε όλοι μας οτι θα ζήσουμε πιο φτωχα!!! Είναι προφανές ότι οι κύριοι της κυβέρνησης ζουν αλλού κι ας επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι “γνωρίζουμε τη πραγματικότητα”. Το λένε μάλλον για να πείσουν τον εαυτό τους ότι πράγματι γνωρίζουν. Δεν έχουν ιδέα…

Το μαζί θα φτωχύνουμε του Π.Μπεγλίτη έρχεται μετά το μαζί τα φάγαμε του Θ.Πάγκαλου και είναι εξίσου εξοργιστικό! Γιατί δεν φτωχαίνουμε μαζί κ.Μπεγλίτη!

Φτωχαίνουν μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι,τις συντάξεις των οποίων χωρίς καμμία δυσκολία ετοιμάζεστε να κόψετε κι άλλο.

Δεν φτωχαίνουν οι νεόπλουτοι που το κόμμα σας δημιουργησε την εποχή του …οικονομικού θαύματος της κυβέρνησης Σημίτη,όταν πάλι όπως θα θυμάστε με την απίστευτη φούσκα του Χρηματιστηρίου,είχε γίνει βίαιη ανακατανομή χρήματος.

Ομολογείτε ότι δεν μπορείτε να πιάσετε τους φοροφυγάδες μετά από δύο χρόνια στην κυβέρνηση αλλά εύκολα μπορείτε να διαλύετε τις ζωές ανθρώπων που ζουν από το μισθό τους ή ακόμη χειρότερα ανθρώπων που είχαν πιστέψει οι αφελείς ότι θα χαίρονταν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους με την έτσι κι αλλιώς πενιχρή συντάξή τους.Και το διακαιολογείται ως…αναγκαία θυσία. Για ανθρωποθυσίες πρόκειται και αυτό δεν τους αφορά όλους.

Λένε κ.Μπεγλίτη ότι η σιωπή είναι χρυσός. Ταιριάζει απόλυτα στις μέρες που περνάμε.Σωπάστε λοιπόν και δουλέψτε μήπως και κατορθώσετε να υλοποιήσετε αυτή τη περιβόητη αναδιοργάνωση των ΕΔ ,τουλάχιστον. Την οποία θα σας θυμίσουμε ότι ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΕ.