Στο πιλοτήριο Eurofighter Typhoon της RAF – ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια ειναι οτι οι περισσότεροι απο μας δεν θα πετάξουμε ποτέ μαχητικό αεροσκάφος… για εμάς λοιπόν που δεν θα βρεθούμε και δεν θα δούμε ποτέ τέτοιο αεροσκάφος υπάρχουν εκπληκτικά βίντεο σαν κι αυτο.
Το συγκεκριμένο βίντεο ειναι απο Eurofighter Typhoon της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF). Το βίντεο αποκαλύπτει πώς ειναι μια πτήση 6 λεπτών σε ενα supersonic μαχητικό αεροσκάφος. Κάποιες στιγμές η αλήθεια ειναι οτι προκαλεί ζαλάδα!

Κατα την διάρκεια της πτήσης ο πίλοτος «αναποδογυρίζει» το αεροσκάφος ενώ μας ξεναγεί στην Βρετανική εξοχή. Το αξιοσημείωτο στην πτήση μας ειναι οτι η ξενάγηση απο το Typhoon γίνεται  μεταξύ 8000 – 10,000 μέτρα!

Ο πιλότος φτάνει τα 10,000 μέτρα στην αρχή του βίντεο, η κάθοδος του αεροσκάφους ξεκινάει αμέσως μετα όπως και η ξενάγηση. Ο πιλότος , ο  Τζέιμι Νόρις μας καθοδηγεί απο το πιλότηριο, η πτήση προκαλεί θαυμασμό … αν σκεφτεί κάνεις οτι η ταχύτητα του αεροσκάφους φτάνει μέχρι και Mach2 … τότε αυτη ειναι μάλλον η πιο συναρπαστική ξεναγηση της βρετανικής εξοχής που θα έχετε ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Sky Whale: Ένα αεροσκάφος απο το μέλλον!

Πετώντας …σχεδόν στο έδαφος – Βίντεο με τις χαμηλότερες διελεύσεις μαχητικών