Το μέλλον της ελληνικής διπλωματίας βρέθηκε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας – Την ΑΔΙΣΠΟ επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΑ [pics]

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, η ΚΗ΄ Εκπαιδευτική Σειρά (ΕΣ) Ακολούθων Πρεσβείας της Διπλωματικής Ακαδημίας, του Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή που εκτελεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και των Μονάδων υπαγωγής του, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στον χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος».

Επίσης, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε την Ανώτατη Διακλαδική Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής.

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΑΔΙΣΠΟ, ο Αρχηγός πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Προκλήσεις – Επιλογές – Προοπτικές». Στη συνέχεια, δέχθηκε ερωτήσεις από τους σπουδαστές, σε θέματα που αφορούσαν στην Πολεμική Αεροπορία.