«Συναγερμός» στο ΥΕΘΑ για το …»ρουσφετόχαρτο»!

Μέγα θέμα έγινε η αποκάλυψη του “ρουσφετόχαρτου” στο ΥΕΘΑ από το Onalert! Οι “Πουαρό” του ΥΕΘΑ “ξεχύθηκαν” στους διαδρόμους ,αναζητώντας την “πηγή” της διαρροής! Για άλλη μια φορά βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος…Καμία έκπληξη.

Το θέμα είναι από που έφυγε το χαρτί; Για να μην κουράζονται να τους το στείλουμε για να διαπιστώσουν ότι έχει παραλήπτη άνθρωπο στο ΥΕΘΑ. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Το πραγματικό ζήτημα είναι για ποιο λόγο μια κομματική οργάνωση να χρειάζεται να παρέμβει για θέματα μεταθέσεων. Δεν θα ήταν αυτονόητο τα Γενικά Επιτελεία να εξετάζουν τις περιπτώσεις στρατιωτών που πράγματι έχουν πρόβλημα και αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο, είναι πραγματικά πολλοί;

Σβήσαμε τα ονόματα ,γιατί ούτε ο στρατιώτης έχει ευθύνη,ούτε η οικογένειά του που πιθανόν να αντιμετωπίζει πρόβλημα,ούτε καν οι άνθρωποι της οργάνωσης της ΝΔ που εξακολουθούν να λειτουργούν με τους όρους μιας άλλης Ελλάδας.

Οι μόνοι που ευθύνονται πραγματικά είναι οι πολιτικοί μας. Όλων των κομμάτων. Που εξακολουθούν να πολιτεύονται και να λειτουργούν με τα “παλιά μυαλά” ,που μας έφεραν εδώ.

Ας σταματήσουν λοιπόν τις έρευνες οι υπουργικοί σύμβουλοι και ας ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του προσωπικού και των στρατεύσιμων. Μόλις χθες ο Στουρνάρας, τους γύρισε πίσω την εισήγηση για τις καταστάσεις επιβίβασης που “γονατίζουν” οικονομικά χιλιάδες οικογένειες στρατιωτικών και στρατεύσιμων. Οι οποίοι δεν παίρνουν πια άδεια ,γιατί δεν έχουν τα λεφτά να μετακινηθούν! Δεν αντιληφθήκαμε κάποια αντίδραση από το ΥΕΘΑ. “Σπατάλησαν” την ενεργητικότητά τους στο να βρούν το…πουλάκι που μας έφερε το “ρουσφετόχαρτο”!