Σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών: Στην Ανδριανούπολη οι γονείς των δυο αξιωματικών

Στην Ανδριανούπολη βρίσκονται οι γονείς των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες την Πέμπτη 1 Μαρτίου στη διάρκεια περιπολίας στον Έβρο και κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της τουρκική πόλης. 

Συγκεκριμένα, οι γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητραιτώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη θα μεταβούν για δεύτερη φορά στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αδριανούπολης για να δουν τα παιδιά τους τα οποία αναμένουν τον ορισμό δικάσιμου. Σημειώνεται ότι οι συνθήκες ασφαλείας στη συγκεκριμένη φυλακή είναι εξαιρετικά αυστηρές, όπως διαπιστώθηκε κατά την προηγούμενη επίσκεψη, καθώς η μοναδική επαφή είναι μέσω τηλεφώνου πίσω από τζάμι και όσα λέγονται καταγράφονται.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

Συγκλονίζουν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη: Προσευχόμαστε για ένα θαύμα

Συγκλονίζουν οι γονείς του λοχία Άγγελου Κούκλατζη με τα μηνύματα που στέλνουν μέσω του γερμανικού περιοδικού Spiegel: «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα» και προσθέτουν: «Στα μάτια μας είναι ήρωας.»