Ποιες θέσεις έχει το Ποτάμι για την Εθνική Άμυνα;

Ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του ,οι ΑΝΕΛ, θα κριθούν στις επόμενες εκλογές. Ο Καμμένος και ως ΥΕΘΑ,για όσα είχε εξαγγείλει και δεν μπόρεσε να υλοποιήσει. Ορθώς δέχεται πυρά και κριτική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να μας πουν ποιες είναι οι θέσεις τους για την Άμυνα! Γιατί καλή η κριτική στον Καμμένο, αλλά να ξέρουμε και τι ακριβώς πρεσβεύουν. Ειδικά τα ¨φρέσκα” κόμματα ,όπως το Ποτάμι για παράδειγμα.

Τα υπολοιπα κόμματα ,λίγο πολύ έχουν σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις “ανοίξει τα χαρτιά” τους για το τι πιστεύουν για την Άμυνα. Το Ποτάμι, τι θέσεις έχει για την Άμυνα; Κάποιοι απόστρατοι έχουν ήδη εμπλακεί στον κομματικό μηχανισμό του. Έχουν καταθέσει προτάσεις και ποιες είναι αυτές. Είναι υπέρ των επιπλέον περικοπών ή όχι; Είναι υπέρ της αποκατάστασης των μισθών των στρατιωτικών ή όχι;

Η φωτογραφία του Σταύρου Θεωδοράκη στο twitter με στρατιώτες στο αεροδρόμιο ,δεν είναι αρκετή ως “σχέση” ενός “φρέσκου” κόμματος με την Εθνική Άμυνα.