Οι επιτήδειες εξηγήσεις της Χρυσής Αυγής για τις προσλήψεις των «δικών μας παιδιών»

Τα όσα υποστηρίζει στην απάντησή του για την πρόσληψη της κόρης του στο Ευρωκοινοβούλιο δεν χρειάζονται καμία σοβαρή κριτική.

Ο κ.Επιτήδειος θα έχει ακούσει πίσω από τη πλάτη του ,ίσως και κατά πρόσωπο τι πιστεύουν κάποιοι συναδελφοί του -στις Ένοπλες Δυνάμεις εννοούμε- για την επιλογή του να ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή και να γίνει σίγουρα ευρωβουλευτής αφού πριμοδοτήθηκε από τις οργανώσεις της. Του αποδίδουν οικονομικό και μόνο κίνητρο για την επιλογή του. Και μ΄ όσα αποκαλύφθηκαν και ο ίδιος επιβεβαίωσε ρίχνει “νερό στο μύλο” τους.

Πολλοί θα σπευσουν να πουν ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του . Μόνο που ο κ.Επιτήδειος όπως και κάθε απόστρατος δεν είναι μόνος του. Έχει “πίσω” του μια ολόκληρη “οικογένεια” η οποία “εξυψώνεται” ή “θίγεται” από τις επιλογές κάθε απόστρατου.

Γιατί δεν μπορεί να μιλάμε για “ομφάλιο λώρο” εν ενεργεία και αποστράτων μόνο όποτε μας βολεύει. Και ήδη κάποιοι αδίκως για την συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών αυτό λένε.

Ο κ.Επιτήδειος και ο κ.Συναδινός έχουν κάνει τεράστια ζημιά με την αποφασή τους να ενταχθούν στην Χρυσή Αυγή . Και το έκαναν σε μια από τις κρισιμότερες και δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας τους. Δεν γνωρίζουμε αν τους ενδιαφέρει. Θα ΄πρεπε όμως.

Και κάτι τελευταίο για τον κ.Επιτήδειο. Έσπευσε να κάνει μήνυση στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ για τις προσαγωγές 60 μελών της ΧΑ που μοίραζαν φυλλάδια της οργάνωσης στην Ακρόπολη σε τουρίστες. Κι αυτό δικαίωμά του θα πουν κάποιοι.

Θα περιμέναμε ως πρώην αξιωματικός κάτι να πει και για όσα αυτή τη περίοδο απασχολούν τους συναδέλφους του.

Τέλος όσοι “παραπλανημένοι” είχαν στηρίξει την …αντισυστημική Χρυσή Αυγή που θα …χτύπαγε το κατεστημένο και θα άλλαζε την νοοτροπία με τις προσλήψεις συγγενών,φίλων και δικών μας παιδιών θα πρέπει νομίζουμε να έχουν καταλάβει ότι η υποκρισία περισσεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτήδειος: Επιβεβαιώνει την πρόσληψη της κόρης του από συνάδελφό του ευρωβουλευτή!

Προσέλαβαν συγγενείς τους οι χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές;


Δεν πιστεύει τίποτα για την Χρυσή Αυγή ο Επιτήδειος