Η υπηρεσία τους εκδικήθηκε επειδή παραιτήθηκαν!

Τους “εκδικήθηκαν” επειδή παραιτήθηκαν. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που είχαν υποβάλλει παραίτηση αποστρατεύθηκαν με διαδικασίες εξπρές μόνο και μόνο για να τους “κόψουν” χρονοεπιδόματα και μισθολογικές διαφορές.

Το Onalert είχε αναδείξει το θέμα .Το 2009 ανάλογη περίπτωση είχε ρυθμιστεί από Μπεγλίτη – Φράγκο.

Φαίνεται όμως ότι λύση οριστική δεν δόθηκε κι ένα από τα στελέχη επανέρχεται με επιστολή του προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στην οποία γράφει:

>> Κε Υπουργέ.
 Παίρνω τη δύναμη και το θάρρος για να επικοινωνήσω μαζί σας και  να σας ζητήσω την βοήθειά σας σχετικά με θέμα άνισης μεταχείρισης μεταξύ στελεχών που αποστρατεύτηκαν την 11 Οκτ 2013 και αποστρατεύονται την 08 Νοε 2013. Η υπηρεσία προέβη σε μια βίαιη  και τάχιστη διαδικασία αποστρατείας  με αποτέλεσμα όλοι οι συνάδελφοι για 20 ημέρες να μη δικαιούνται την λήψη μεγαλύτερου χρονοεπιδόματος και μισθολογικών διαφορών που προκύπτουν λειτουργώντας έτσι  ως τιμωρός, στερώντας  ικανά ποσά από τον υπολογισμό της σύνταξής των και στην λήψη  μικρότερων ποσών στο εφάπαξ . Πιστεύω  ότι  έγινε σκόπιμα  από την πλευρά της υπηρεσίας  και εκδικητικά και αποδεικνύεται με την τεράστια διαφορά που υπάρχει στα 1015/28-8-13 και 1127/30-8-13 ΦΕΚ που μπορώ να σας επισυνάψω καθόσον εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω υπάρχουν μέσα σε αυτό άτομα που υπηρετούν στο επιτελείο και η διαφορά της υπογραφής της Κας Γενηματά  είναι μόνο 2 ημέρες, αλλά στην δημοσίευση η διαφορά διευρύνθηκε στις 24 ημέρες. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιον συνάδελφο και από ποιον χώρο προήλθε η πίεση για αυτή την διαφορετικότητα.

>> Υποβάλαμε 30 συνάδελφοι αίτηση θεραπείας και επιστολές σε σας και στην κα Γενηματά   για τις οποίες  λάβαμε την αρνητική απάντηση της υπηρεσίας ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ από δε τα γραφεία σας ουδέν σχόλιο.

>>  Είναι δυνατόν  να αποφάσιζα μόνος μου και  να επέλεγα να εξέλθω της υπηρεσίας μου 15 ημέρες νωρίτερα  όταν γνωρίζω ότι με την συμπλήρωση 29 ετών , 30 και 31 αντίστοιχα λαμβάνω αύξηση χρονοεπιδόματος κλπ.

>>  Ζητάω επίμονα συνάντηση με τον Δντή του γραφείου σας και περιμένω ακόμη να με ειδοποιήσουν για το ραντεβού. Από ότι βλέπω θα περάσουν χρόνια η πιθανόν και ποτέ να μη υλοποιηθεί η συνάντηση.

>> Ζητώ  την στήριξη  και  την παρέμβασή σας να αποκατασταθώ όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι  όσοι βρίσκονται στο ΠΔ καθόσον αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ανακαλώντας το  1015/28-9-2013 ΦΕΚ  και την επανέκδοση του συμπεριλαμβάνοντας  τον χρόνο που ελλείπεται δηλαδή 20 ημέρες έτσι ώστε να εκδοθεί την 01 Οκτ 2013..

>> Σας ευχαριστώ .
>> Βασίλειος Λιάκος
>> Τχης (ΠΖ) εα