Η ΕΣΠΕΚΜ και τα προβλήματα των στρατιωτικών που περιμένουν

Επειδή τα προβλήματα των στρατιωτικών είναι ατελείωτα και μεγάλα δεν έχουμε σκοπό να σπαταλάμε ούτε τον χρόνο τους που είναι πολύτιμος, ούτε και τον χώρο του Onalert.gr για να αναλωνόμαστε στις “κάθε λίγο και λιγάκι” …»απειλές» της Ένωσης Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας να επαναλάβουμε ορισμένα πράγματα.

Όπως γράψαμε πρόσφατα ζούμε σε ελεύθερη δημοκρατία -νομίζουμε τουλάχιστον- συνεπώς όποιος θεωρεί ότι θίγεται μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του όπου και όπως θέλει…

Για να γίνει σαφές για ακόμη μία φορά όμως -γιατί φαίνεται ότι δεν έγινε- λογοκρισία δεν δεχόμαστε από κανέναν. Και για την ΕΣΠΕΚΜ όταν θεωρούμε ότι υπάρχει θέμα προς κριτική θα γράφεται . Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Όλα τ΄ άλλα δεν αφορούν τους αναγνώστες του Onalert.gr οι οποιοι προφανώς έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα θέματα .

Θα κάνουμε την δουλειά μας όπως νομίζουμε ότι πρέπει και θα κριθούμε απ ΄ αυτή. Καλό είναι ΟΛΟΙ να αρχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας.

Όσο για τα “απειλητικά” κείμενα που μας κάνει την τιμή να μας στέλνει η ΕΣΠΕΚΜ θα την συμβουλεύαμε να τα δείχνει πρώτα σ΄ ένα νομικό. Κάποια σημεία τους …έχουν μεγάλο θέμα.

Ευχόμαστε στην ΕΣΠΕΚΜ να ασχοληθεί από δω και πέρα με την ίδια επιμονή που έδειξε σε άλλες υποθέσεις και στα ζωτικής σημασίας προβλήματα που έχουν οι στρατιωτικοί.