Γιατί σκέφτεται να «ξενιτευτεί» ο Φράγκος – Τι είπε στην συνέντευξή του

Πρόταση από το εξωτερικό για να αναλάβει την διοίκηση ελληνικού ομίλου έχει δεχτεί ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος και το σκέφτεται σοβαρά γιατί όπως λέει “ η σύνταξή μου δεν αρκεί για να τα βγάλω πέρα”.

Σε συνέντευξή του στην Real News και τον Γιώργο Λιάνη υποστηρίζει ότι “αυτό που συμβαίνει στο στράτευμα είναι πέραν του μέτρου .Μοιάζει με σφαγή. Ασφαλώς το χρέος όσων έχουν ταχθεί να φυλάνε την πατρίδα δεν επηρεάζεται. Όμως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια”.

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει . Αλλά και ποιος δεν θα ρωτήσει τι έκανε ως Αρχηγός ΓΕΣ ο Φραγκούλης Φράγκος όταν άρχιζε η σφαγή επί των ημερών του. Δεν θα ασχοληθούμε με την περίοδο που ήταν υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας γιατί ως υπηρεσιακός δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Μίλησε ,αντέδρασε ,απείλησε με παραίτηση; Πρότεινε ισοδύναμα μέτρα; Εξέφρασε δημόσια τις αντιρρήσεις του; Επειδή δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε και όσο να ΄ναι η μνήμη δεν έχει “ξεθωριάσει” , δεν θυμόμαστε να έγινε τίποτα απ΄ όλα αυτά.

Αν θα αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό ο πρώην Α/ΓΕΣ για δουλειά; Δεν νομίζουμε. Οι εξελίξεις εντός Ελλάδος είναι που τον ενδιαφέρουν πραγματικά.