ΓΕΣ: Αυτός είναι ο απολογισμός φθορών στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα

Σημαντικές ζημίες υπέστει το ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ανδρέα εξαιτίας των χθεσινών φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε το μέγεθος των υλικών ζημιών που υπέστη το ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα ύστερα από τις χθεσινές, 23 Ιουλιου 2018, πυρκαγίες στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. 

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, 10 οικήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, 22 οικήματα έχουν υποστεί επισκευάσιμες φθορές, ενώ 60 οικήματα υπέστησαν φθορές στην στέγη τους. 
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η αναβολή της λειτουργίας της 7ης παραθεριστικής σειράς του ΚΑΑΥ του Στρατού Ξηράς στον Άγιο Ανδρέα, λόγω της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού δεν θα λειτουργήσει η προγραμματισμένη σειρά παραθερισμού του Κέντρου Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα, από 26 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου 2018 (7η παραθεριστική σειρά), λόγω των εργασιών αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από την χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τις φθορές στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατόπιν ελέγχου-καταγραφής των φθορών που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα Αττικής, εξαιτίας της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018, προκύπτουν τα παρακάτω:

– 10 οικήματα υπέστησαν ολική καταστροφή.
– 22 οικήματα υπέστησαν επισκευάσιμες φθορές (κυρίως στα εξωτερικά τους κουφώματα).
– 60 οικήματα υπέστησαν φθορές στη στέγη τους.

Έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες αποκατάστασης.