Α/ΓΕΣ: Ο Αντιστράτηγος Καμπάς βρέθηκε σε ΤΑΜΣ Εθνοφυλάκων του Δ’ ΣΣ [pics]

Αφού επισκέφθηκε τα επιτηρητικά φυλάκια και τα Στρατηγεία της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, παρακολούθησε την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων των Εθνοφυλάκων του Στρατού Ξηράς.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Ξηράς, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, βρέθηκε στην περιοχή ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, και παρακολούθησε μια ιδιαίτερα απαιτητική τακτική άσκηση από τους Εθνοφύλακες του Δ’ΣΣ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, παρακολούθησε την ΤΑΜΣ Εθνοφυλάκων «Αντίδραση Μικρών Κλιμακίων μετά από Επαφή με τον Εχθρό», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Η ΤΑΜΣ περιελάβανε σενάρια καταστάσεων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Εθνοφύλακες σε περίοδο επιχειρήσεων. Η άριστη αντίδραση και οι ενέργειές τους φανέρωσαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδό τους.

Ο Αρχηγός συνεχάρη τους συμμετέχοντες για το υψηλό ηθικό τους, το επίπεδο εκπαίδευσης, την υψηλή προσφορά τους στην Άμυνα της Πατρίδας μας καθώς και την αυταπάρνηση που τους διακρίνει.

Δείτε φωτογραφίες: