Στολές παραλλαγής και στο ΠΝ! Ο «ιός του ΓΕΕΘΑ» εξαπλώνεται!

Η εμμονή του Α/ΓΕΕΘΑ με τις στολές έχει γίνει αντιληπτή ακόμη και απ΄ όσους δεν έχουν άμεση σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αλλαγές επί αλλαγών και το αποτέλεσμα επιτυχημένο δεν το λες. Η εμφάνιση των αγημάτων προκαλεί ποικιλα σχόλια και τα περισσότερα είναι αρνητικά.

Φαίνεται όμως ότι ο “ιός της στολής” εξαπλώνεται. Μαθαίνουμε ότι και στο Πολεμικό Ναυτικό έχουν …ανησυχίες για νέες στολές . Το παράδοξο είναι ότι πρόκειται λένε για …στολές παραλλαγής! Ήδη παραγγελθηκε ένα …τόπι ύφασμα που μας κόστισε περίπου 4000 ευρώ για να βγουν τα πρώτα δείγματα. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε και πάμε σ΄ άλλη…απόχρωση.

Το ύφασμα είναι κινέζικο,ο προμηθευτής από την επαρχία και τα δείγματα φτιάχτηκαν στον ΠΟΝ. Οι στολές παραλλαγής ΠΝ προορίζονται κυρίως για τα αγήματα ασφαλείας τα οποια επιχειρούν στα πολεμικά πλοια. Αλλά σε τι θα εξυπηρετήσει η παραλλαγή στη θάλασσα είναι ένα ερώτημα.

Ελπίζουμε με την αποχώρηση Κωσταράκου το φθινόπωρο να υποχωρήσει και …ο ιός των στολών. Διαφορετικά θα πρέπει να δώσουμε…αντιβίωση.