«Χόλιγουντ» με πολύ «succes story» η τελετή για τον ΠΙΠΙΝΟ αύριο στον Σκαραμαγκά

“Άρωμα Χόλυγουντ” θα έχει η αυριανή τελετή για τον ΠΙΠΙΝΟ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ο αποδεξαμενισμός του υποβρυχίου 214 ΠΙΠΙΝΟΣ είναι ασφαλώς επιτυχία μεγάλη κυρίως του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΝ και θα ενταχθεί στην στρατηγική του succes story που τους τελευταίους μήνες ακολυθεί η κυβέρνηση.

“Νονός” θα είναι ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος δίνει μεγάλη σημασία στην τελετή και στην επιτυχία της. Η στιγμή είναι σημαντική στην μακρά και περιπετειώδη ιστορία των υποβρυχίων. Δεν είναι τυχαίο ότι στον Σκαραμαγκά θα βρεθεί ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόσκληση φυσικά έχει λάβει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ.Βενιζέλος δεν γνωρίζουμε αν θα παραστεί στην τελετή. Η εμπλοκή του στο θέμα Σκαραμαγκάς -υποβρύχια δεν ήταν διόλου επιτυχημένη. Τα Ναυπηγεία επί της ουσιας έκλεισαν και τα υποβρύχια αν δεν έμπαινε μπροστά το ΠΝ και ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης δεν θα βρέχονταν από αλμυρό νερό.

Η περιπέτεια των υποβρυχίων δεν τελειώνει αύριο. Αλλά η προσπάθεια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Και τα εμπόδια που κάποιοι φοβόντουσαν ότι πιθανόν να προέκυπταν ξεπεράστηκαν αλλά και όσα πιθανόν να προκύψουν κατά τη διάρκεια των δοκιμων του υποβρυχίου έχει γίνει πρόβλεψη να ξεπεραστούν.

Διαβάστε ακόμη:


Ο ΠΙΠΙΝΟΣ ενώνει; Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος έχουν προσκληθεί στην τελετή!

Τι «απαγόρευσε» το Μαξίμου για την τελετή του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ την Δευτέρα!

Οι Γερμανοί δεν δέχονται να μας επιστρέψουν ούτε τα 115 εκατομμύρια για τα υποβρύχια!