«Κόλαση» στο Πολεμικό Ναυτικό με… λίστες μεταθέσεων!

“Κόλαση” στο Πολεμικό Ναυτικό! Τα όσα καταγγέλονται είναι απίστευτα και αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στο Onalert ,πηγές του ΠΝ κάποιοι από “την Διεύθυνση Προσωπικού του ΓΕΝ και σε συνεργασία με »γνωστούς συμβούλους» από ΥΕΘΑ -κατά δήλωσή τους-  κατάρτισαν λίστες προαγωγών, αποστρατειών και μεταθέσεων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών  -ακόμη και Ναυτών!-  κατά την διάρκεια των ετήσιων τακτικών κρίσεων του Μαρτίου και στην περίπτωση (που την έχουν δεδομένη) αποστρατείας του σημερινού Α/ΓΕΝ και αντικατάσταση του από τον σημερινό Υ/ΓΕΝ.

Πολλά ονόματα διέρρευσαν από τους ίδιους τους ευμενώς μετατιθέμενους, καθώς και από sms που ελάμβαναν Ναύτες που υπηρετούν τη θητεία τους εντός και εκτός ΓΕΝ.

Η ιστορία βέβαια θυμίζει τα όσα έγιναν το 2004 όταν υπασπιστής του τότε ΥΦΕΘΑ έκανε το ίδιο πράγμα . Μόνο που τώρα η κυβέρνηση -θεωρητικά τουλάχιστον- δεν είναι μονοκομματική.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

Γνωρίζει ο νυν Αρχηγός του ΓΕΝ για την κατάρτιση τέτοιων λιστών;
Γνωρίζει ο Υπουργός για τις ενέργειες και την συμμετοχή ατόμων που εμφανίζονται τουλάχιστον ως συνεργάτες του στην κατασκευή αυτών των λιστών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως το Sea Hawk του ΠΝ έσωσε 5 ναυαγούς

Απόστρατοι Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορούν να εργαστούν στο…εμπορικό!

Δελφίνια “ΟΥΚάδες” για το αμερικάνικο και το ρώσικο πολεμικό Ναυτικό – Δείτε τα βίντεο