Γιατί ο Τσίπρας πρέπει να πάει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Επισκεπτόμενος το υπουργείο Υγείας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση των νοσοκομείων. Μεταξύ αυτών και την “διασφάλιση της λειτουργίας ΜΕΘ και ΜΑΦ με ενίσχυση προσωπικού ώστε να ανοίξουν όλα τα κρεβάτια και να σταματήσει η φρικτή ταλαιπωρία των ασθενών”. Πολύ καλή η εξαγγελία κανείς δεν διαφωνεί και πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί . Ας ξεκινήσουμε από την καλύτερη ΜΕΘ όλων των Βαλκανίων όπως λένε όσοι ξέρουν : αυτή που λειτουργεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών!

Πρόκειται μακράν για την καλύτερη ΜΕΘ η οποία θα μπορούσε να έχει στην διάθεση του προσωπικού του ΠΝ αλλά και πολιτών τουλάχιστον 10 κρεβάτια. Πόσα μπορεί να διαθέσει πλέον ; Μόλις τρία. Το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που περιέγραψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Έλλειψη προσωπικού.

Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες και να μην μπορουμε να τις αξιοποιούμε λόγω έλλειψης προσωπικού. Το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει φθάσει ψηλά μετά από τα παράπονα στελεχών του ΠΝ που χρειάστηκνα ΜΕΘ για συγγενικά τους πρόσωπα . Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο ΝΝΑ χθες ,την οποία ανέβαλε. Καλό θα ήταν να μην το ξεχάσει και να πάει στο ΝΝΑ. Ας πάρει μαζί του και τον πρωθυπουργό για να διαπιστώσει το διαθέτουμε αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Έφυγαν τα καλύτερα «νυστέρια» του ΝΝΑ με τις αποστρατείες

Το απίστευτο που έκανε η φρεγάτα Ναβαρίνο, καθημερινότητα για τις Ένοπλες Δυνάμεις