Ποιοι θέλουν τον Α/ΓΕΕΘΑ επιλοχία;

Μεγάλες ανησυχίες για την πειθαρχία στο στράτευμα. Και ποιοι τις εκφράζουν;

Όσοι όχι απλά κλείνουν τα μάτια στην προσπάθεια μιας θλιβερής μειοψηφίας να “μπολιάσει” στις ΕΔ απόψεις και αντιλήψεις αποκρουστικές, αλλά τις προβάλουν με …υπερηφάνεια.

Όσοι θέλουν τον Α/ΓΕΕΘΑ σε ρόλο …επιλοχία να “ρίχνει” φυλακές στην πρωϊνή αναφορά.

Όσοι έχουν μείνει στο στρατό της δεκαετίας του 50. Και ακόμη πιο πίσω, στους πολέμους των χαρακωμάτων.

Όσοι νοσταλγούν τον …”Γιώργη τον Παπαδόπουλο” και την αρσακειάδα τον Ιωαννίδη που με την …επιτυχημένη πορεία τους πούλησαν την Κύπρο .

Όλοι αυτοί που με τις συμπεριφορές ,τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα …βαθυστόχαστα άρθρα τους επιβεβαίωναν όσους με κακεντρέχεια “φόρτωσαν” αδίκως σ΄ όλους τους στρατιωτικούς το βαρύ φορτίο της χούντας. Έκαναν πολλά χρόνια οι στρατιωτικοί να καταφέρουν να αποτινάξουν το “στίγμα”.

Και τώρα εμφανίζονται αυτοί οι λίγοι γραφικοί αλλά επικίνδυνοι που προσπαθούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω . Ευτυχώς δεν γυρνά.

Αν θέλουν Αρχηγούς “επιλοχίες” ας ψάξουν αλλού να τους βρουν. Οι Αρχηγοί πρέπει -θα ΄πρεπε- να ασχολούνται με τα θέματα του επιπέδου τους . Κι όχι να ασχολούνται με το πόσες μέρες φυλακή θα …ρίξουν σε στρατιωτικούς. Υπάρχουν πολλοί άλλοι σε άλλα επίπεδα της διοίκησης που μπορούν να το κάνουν.

Έχει πολλά και πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει και να λύσει ο Α/ΓΕΕΘΑ για να σπαταλά χρόνο και φαια ουσία για το πόσες μέρες φυλακή πρέπει να “ρίξει” στον Τσουκαράκη.

Διαβάστε ακόμη:

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη μήνυση κατά Α/ΓΕΕΘΑ για «υπέρβαση πειθαρχικής εξουσίας»


Μπαράζ μηνυμάτων Κωσταράκου πριν πετάξει για Κίνα


Ο Α/ΓΕΕΘΑ «αποκαλύπτει» ποιοι επιχειρούν «να κλονίσουν την ψυχολογία των στελεχών των ΕΔ»