ΓΕΕΘΑ: Κατάθεση δελτίου απογραφής κλάσης 2024

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημερώνει ότι, οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003) έχουν υποχρέωση να καταθέσουν δελτίο απογραφής από 2 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρτίου 2021.

Όπως ανακοινώθηκε, η κατάθεση του δελτίου απογραφής μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου του νομικού σώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stratologia.gr μεταβαίνοντας στο σύνδεσμο https://www.stratologia.gr/el/katauesh_da_idioti με χρήση κωδικών taxisnet.

Εναλλακτικά -και λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού- οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 μπορούν να καταθέσουν δελτίο απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε στρατολογική υπηρεσία ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή σε ελληνική προξενική αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό.

Οδηγίες σχετικά με την διαδικασία της κατάθεσης δελτίου απογραφής είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο του νομικού σώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stratologia.gr.