Ένοπλες Δυνάμεις: Τι δεν «έψαξε» ο Κωσταράκος και οφείλει ο Αποστολάκης να το απαντήσει

Ο “παλιός” αποχώρησε αφήνοντας πολλά σημαντικά ερωτήματα αναπάντητα . Και ο “νέος” θέλοντας και μη έχει αναλάβει το βάρος των απαντήσεων.

Ο λόγος για τον πρώην πλέον Μ.Κωσταράκο και τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη.

Ο πρώτος αν και κάθησε σχεδόν τέσσερα χρόνια στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ δεν πρόλαβε να κάνει καμία μεγάλη και ουσιαστική τομή στις ΕΔ. Ο δεύτερος καλείται τώρα να τρέξει σε ταχυτητα διπλάσια για να καλύψει τα τέσσερα χαμένα χρόνια.

Επί της Αρχηγίας Κωσταράκου τέθηκαν δημοσίως από αξιοσέβαστους Επίτιμους Αρχηγούς πολύ σοβαρά ζητήματα για τα οποία κανείς από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν τόλμησε να τοποθετηθεί. Ούτε κουβέντα για όσα είπαν σε συνεντεύξεις τους στο Onalert.gr για την προσπάθεια που έγινε να χρησιμοποιηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε αποστολές “ασφάλειας” στο εσωτερικό της χώρας. Δεν γνώριζαν,δεν άκουσαν ,δεν είδαν; Οι “ατάκες” των δύο Επιτίμων είναι εδώ για όσους ισχυριστούν ότι δεν έχουν ενημερωθεί.

Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης οφείλει να ερευνήσει όσα έχουν ειπωθεί. Έχει υποχρέωση. Κι έχει και την ανεση να το κάνει αφού επίσης μέσω Onalert.gr ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει εξηγήσει με σαφήνεια ποια είναι η θέση και η άποψή του για τη χρησιμοποίηση των ΕΔ στο εσωτερικό της χώρας. Είναι κατηγορηματικά αντίθετος! Και είναι αξιοσημείωτο ότι πάρα πολλοί απ΄ όσους «ξεσηκώθηκαν» με μία δήλωσή του περί «εσωτερικής ασφάλειας» είχαν μείνει -και εξακολοθούν να είναι- μουγγοί σε όσα είχαν πει δημόσια οι δύο Επίτιμοι Αρχηγοί.

Τι είχε πει ο Καμμένος στο Onalert.gr

Το θέμα αυτό -όπως και αρκετά άλλα- πρέπει να κλείσει από την νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ. Για να μην μένει καμία απολύτως σκιά. Και για να μην παριστάνουμε σύντομα όλοι μας τους …έκπληκτους όταν θα διαπιστώσουμε ότι ακραίες αντιδημοκρατικές απόψεις έχουν αρχίσει να βρίσκουν ευήκοα ώτα εντός των ΕΔ.

Αυτά προς το παρόν και να είστε βέβαιοι ότι θα επανέλθουμε .