Ο Α/ΓΕΕΘΑ στην JFC Naples – Τι συζήτησε με στελέχη των ΕΔ ΗΠΑ – ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρέστη στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Διοικητού της Συμμαχικής Διοίκησης Νάπολης (Allied Joint Force Command Naples) και των Ναυτικών Δυνάμεων ΗΠΑ Ευρώπης και Αφρικής.
Η Admiral Michelle Howard USN παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού στον Admiral James Foggo USN.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συναντήθηκε με την Admiral Michelle Howard USN, κάνοντας μνεία στο εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας και στη συμβολή της τόσο στην προαγωγή των διμερών σχέσεων όσο και στην επίτευξη των στόχων της Συμμαχίας.

Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Admiral James Foggo USN καθώς και με τον Ανώτατο Διοικητή των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (Supreme Allied Commander, Europe – SACEUR), General Curtis M. Scaparrotti και τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (Chief of Naval Operations), Admiral John M. Richardson USN. Κατά τις επαφές του με τα ανωτέρω στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε μεταξύ άλλων:

Παράλληλα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με ομολόγους του άλλων χωρών καθώς και με τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Συμμαχική Διοίκηση Νάπολης.