Super Puma: Την τεχνική υποστήριξη των ελικοπτέρων συζήτησαν ΠΑ και Airbus

Πρόσφατα, αρμόδιοι επιτελείς της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης πραγματοποίησαν διαδικτυακή συνάντηση με στελέχη της γαλλικής εταιρείας Safran, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τεχνική υποστήριξη των αεροκινητήρων Makila 1A1 των Ελικοπτέρων Super Puma που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία.

Οι επαφές αυτές συνεπάγονται το ενδιαφέρον που δείχνει η Πολεμική Αεροπορία για τα πτητικά μέσα της και τις προσπάθειες που καταβάλλονται σχετικά με την τεχνική υποστήριξή τους, κάτι που τέθηκε στο προσκήνιο στις σημερινές συνομιλίες που είχαν τα στελέχη της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης με την γνωστή εταιρεία Airbus.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θέματα που αφορούν στην τεχνική υποστήριξη των ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας συζητήθηκαν στη Διοίκηση Αεροπορίκης Υποστήριξης, μεταξύ αρμοδίων επιτελών της και αντιπροσωπείας της εταιρείας «Airbus Helicopters».

Την ξένη αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Oriane Lefebvre (Sales Manager), Vincent Saintagne (Product Policy Manager), Christophe Le Bris (Customer Support Manager), Denis Bozec (Design Office MRO Manager) και  Yves Lescaudron (Business Development Senior Manager).