Ούτε «μπαρμπάδες» ουτε «προστάτες» χρειάζονται οι αξιωματικοί

Μας είχαν πει ότι οι αξιωματικοί δεν χρειάζονται “μπαρμπάδες” . Και χωρίς να μας το πει κάποιος εμείς θα προσθέσουμε ότι δεν χρειάζονται και “προστάτες”. Η επισήμανση απαραίτητη για τους “αόρατους συντάκτες” κειμένου οι οποίοι έχουν μεγάλες αγωνίες απ΄ ότι φαίνεται όχι για τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά για πρόσωπα και προσωπικά θέματα.

Έτσι ψέγουν όσους τόλμησαν να πουν την αλήθεια για το F – 4 Phantom που παραλίγο να πέσει στη θάλασσα κι όχι από …σύγκρουση με πουλί! Και υποστηρίζουν ότι το ΓΕΑ ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις πραγματικές συνθήκες του συμβάντος και διέρρευσε στον Τύπο την εκδοχή του πουλιού. Δεν νομίζουμε ότι έγινε ακριβώς έτσι αλλά κι έτσι να ήταν …τους πήρανε χαμπάρι. Και η αλήθεια καλό είναι να βγαίνει για να μαθαίνουν οι φορολογούμενοι πολίτες πως γίνεται η διαχείριση των οπλικών συστημάτων που πληρώνει. Εκτός αν αυτό δεν ενδιαφέρει τους “αόρατους συντάκτες”.

Οι οποίοι είναι προφανές ότι δημοσιογράφοι δεν είναι γιατί θα ξέρανε ότι το πλοίο που έμεινε μεσοπέλαγα δεν ήταν φρεγάτα αλλά υδροφόρα! Προφανώς αλλού εργάζονται . Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αρκεί να μην κάνει ζημιές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όσο για το μπλέξιμο της υπόθεσης του F – 4, της αποκάλυψης για τις μίζες στα ιπτάμενα ραντάρ και “βάζουμε και λίγο από Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας”, νομίζουμε ότι ένας εισαγγελέας θα πρέπει να διερευνήσει τις καταγγελίες τους. Είναι πολύ σοβαρές αν είναι αληθινές .